۴۲۱۸۳۰۰۰ - ۰۲۱

استفاده از دستگاه تلفن گویا یا سرویس تلفن گویای اینترنتی؟

  • استفاده از دستگاه تلفن گویا یا سرویس تلفن گویای اینترنتی؟ 
 به طور کلی می توان گفت استفاده از دستگاه تلفن گویا برای شرکت ها مناسب تر، ایمن تر و قابل اطمینان تر است و برای سازمان ها کاملا  واجب می باشد. کاربرد های رایج دستگاه تلفن گویا در شرکت های خصوصی و دولتی استفاده از امکاناتی نظیر منشی خودکار و اتصال به صورت اتوماتیک به داخلی ها(اپراطور خودکار) ، دریافت فکس ، اطلاع رسانی ، صندوق صوتی و غیره میباشد.
 سرویس های تلفن گویای اینترنتی بیشتر برای شرکت های تک نفره ،افرادی که دفتر کار و محل فیزیکی خاص برای کار خود ندارند ، و یا به صورت موقتی سرویس تلفن گویا نیاز دارند مناسب می باشد. 
 در سرویس های تلفن گویای اینترنتی  شرکت ارائه دهنده خدمات می تواند کلیه مکالمات شما را شنود نماید و این ضعف اصلی این سرویس از لحاظ امنیتی می باشد. همچنین در صورت پرداخت تلفنی  از طریق این خطوط ، کلیه اطلاعات شامل شماره کارت و رمز دوم در دسترس شرکت ارائه دهنده است  و ممکن است توسط افراد سود جو  (همچنان که در چندین شرکت شاهد آن بودیم) مورد استفاده قرار گیرد.
 
  • چرا از سرویس تلفن گویای اینترنتی استفاده نکنیم؟
         
1. عدم اختصاص شماره تلفن کاملا مستقل برای مشتری:

 معمولا در سرویس تلفن گویای اینترنتی شرکت ارائه دهنده خود اقدام به خرید خطوط E1  و یا SIP Trunk    می نماید که شامل شماره 4 و یا 5 رقمی است . بنابراین 5 شماره اول تمام مشتریان یکسان خواهد بود و شما قادر به انتخاب 3 رقم آخر آن می باشید.
 البته می توانید خطوط شرکت خود را با مراجعه به مخابرات بر روی خطوط  شرکت ارائه دهنده تلفن گویای اینترنتی دایورت نمایید که این فرآیند خود شامل هزینه و زمان بر است.


2. با دایورت کردن خط شرکت بر روی خطوط شرکت ارائه دهنده تلفن گویای اینترنتی دیگر نمی توان تماسی بر روی آن خط دایورت شده وصل کرد:

این مورد یکی دیگر از ضعف های این سیستم می باشد زیرا با دایورت کردن خط شرکت بر روی خطوط شرکت ارائه دهنده خدمات، دیگر نمی توان تماسی به آن خط وصل کرد و تماس ها حتما باید به موبایل یا خط دیگری وصل شوند . پس عملا یکی از خطوط شرکت بلا استفاده می ماند برای مثال زمانی که موبایل و همه خطوط دیگر شما مشغول باشند نمی توان تماس را به این خط دایورت شده وصل کرد وتماس از دست می رود .


3. عدم نمایش (Caller ID) شماره تماسِ شخص و یا شرکتی که با شرکت شما تماس برقرار کرده اند: 

با دایورت کردن  خط شرکت شما روی خطوط شرکت ارائه دهنده تلفن گویای اینترنتی بعد از پخش منوی تلفن گویا یا مکالمه با منشی تماس از طریق شرکت ارائه دهنده خدمات به خط شرکت یا موبایل شما وصل می شود که این عملیات باعث میشود Caller ID شخص یا شرکت تماس گیرنده با شرکت شما بر روی تلفن یا موبایل شما قابل مشاهده نباشد.


4.  قابل  کنترل و شنود بودن مکالمات توسط شرکت ارائه دهنده سرویس تلفن گویای اینترنتی:

 همانطور که در ابتدا اشاره کردیم در  این سرویس ها  شرکت ارائه دهنده خدمات تلفن گویای اینترنتی  می تواند کلیه مکالمات شما را شنود نماید و ممکن است اطلاعات مهم شما توسط افراد سود جو مورد استفاده قرار گیرد که  این ضعف اصلی این سرویس از لحاظ امنیتی می باشد.


5. عدم امکان کنترل سخت افزار در سرویس تلفن گویای اینترنتی


6. با قطع شدن اینترنت مدیریت تمامی کارها از دست خارج میشود:

 شرکت های ارائه دهنده تلفن گویای اینترنتی تمامی خدمات خود را به صورت مجازی و از طریق اینترنت ارائه می دهند بنابراین اگر اینترنت دچار مشکل و یا قطع شود مدیریت مرکز تماس ، مدیرت کنترل پنل و دسترسی به اطلاعات آن، دسترسی به گزارش ها و هر خدمات دیگر عملا غیر ممکن می شود.


7.  نا مشخص بودن آینده و بقای شرکت های ارائه  دهنده تلفن گویای اینترنتی :

 این شرکت ها خصوصی بوده و آینده چندان مشخصی ندارند. اگر به هر دلیلی از ادامه کار باز بمانند شرکت های سرویس گیرنده با مشکل مواجه خواهند شد.


    


 


برچسب ها


تلفن گویا دستگاه تلفن گویا تلفن گویای اینترنتی